vrijdag 30 september 2016

Eindelijk weer eens gehaakt

Sinds de geboorte van ons zoontje Mees (2 juni 2016), is er van creatief bezig zijn weinig gekomen. Inmiddels zijn we alweer bijna 4 maanden verder en nog steeds is het druk met zo een kleintje, maar wel super leuk. Zo leuk om te zien hoe hij per week weer zoveel leert en verandert.
Er zijn heel weinig momenten dat ik mijn handen vrij heb, maar als ik dan even tijd heb, dan besteed ik dat meestal aan het huishouden en voorbereiden van de avondmaaltijd. En wanneer 's avonds de kleine dan ligt te slapen, vind ik het ook wel fijn om lekker met mijn man op de bank door te brengen of om ook te gaan slapen, want slaap tekort is iets wat menig nieuwbakken mama wel herkent.
Maar pas besloot ik dat ik ook best wel eens de boel de boel mocht laten en ook iets mocht handwerken. Dus begon ik met een babydekentje van de overgebleven wol van het grote deken die ik ooit begon met haken. Die is inmiddels af, maar ik kan nog geen tijd vinden om overdag daar mooie foto's van te maken, gezien hij zo groot is. Hopelijk volgen die snel.
Hier dan het babydekentje wat ik voor Mees heb gehaakt.
Ik hoop binnenkort nog wat dingen te kunnen laten zien die ik wel gehaakt heb, maar nog niet geplaatst heb hier op mijn blog.

Geen opmerkingen: