vrijdag 6 februari 2015

Nieuw project op de haaknaald

Vandaag een heerlijk vrije dag. En dat heb ik voor een groot deel besteed aan het maken van een nieuw haakproject.

Pas kwam ik de CAL-2015 tegen. En toen begon het wel weer wat te kriebelen om een klein haak-projectje op te zetten. Nu vond ik het zelf niet zo leuk om zomaar in 'het wilde weg' te haken, zonder dat ik precies weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Dus ging ik op zoek naar een eerder CAL en wel de 2014 versie. Daar kon ik gelijk aan de slag, omdat alle strepen al geweest zijn en ook dus ook onmiddellijk down te loaden zijn. Ik ging dus heerlijk aan de slag en heb nu al de weken 1 tot en met 9 af.
En ja, mijn handen, nek en schouders beginnen wel wat zeer te doen. Dus heb ik maar besloten om het nu even te laten liggen. Het huis wilde ook graag even gestofzuigd worden. En dat is dus ook gedaan. De strijk is ook af, dus de 'taken'  die gedaan moesten worden, zijn ook gedaan. Dat geeft me een minder schuldgevoel omdat ik verder weinig gedaan heb, dan gewoon heerlijk op de bank met 3 kleurtjes wol en de haaknaald.Het word een smaller dekentje. Beetje op een baby/kinder formaat. Ik vond een groot deken weer zo een heel werkje. Vandaar dat mijn begin maar 94 steken telde.

Nou, ik ga zo maar eens het eten opzetten, want ik krijg honger. En manlief komt hopelijk straks ook weer thuis van het werken.

Oh, en mocht je mijn andere blog nog niet volgen...... ik ben weer zoetjes-aan begonnen met scrappen.
Klikkerdeklik naar mijn scrap/ art journal blog. Daar staat weer een layout en een paar kaartjes die ik deze week gemaakt heb.

Alvast een heel fijn weekend toegewenst.


Groetjes,

Wendy

1 opmerking:

Anoniem zei

wat leuke blogje renate, ik zag je via andere haaksters, is meestal zo, ik volg altijd blogjes dat we dezelfde hobbys delen...ik zal zeker hier blijven lezen...groetjes