woensdag 14 mei 2014

Rondje gehaakt.... wat nu ermee te doen?

En jawel, de haaknaald heeft niet in een hoekje gelegen, maar is ijverig gebruikt met een deel restwol. En wel in overlopende kleuren. Het patroon was eigenlijk voor een sjaal, maar toen hij af was, had ik meer het idee dat ik er een leuk rondje van kon maken. En dat heb ik dus ook gedaan. Alles zo aan elkaar vast genaaid, dat het als een rondje blijft zitten.

De kleuren krijg ik niet helemaal waarheidsgetrouw op de foto. Het roze is echt fel fuchsia. Maargoed. Je krijgt zo een impressie van wat ik gedaan heb vandaag.




Nu alleen nog beslissen wat ik ermee ga doen. Laat ik het zo, bijv als een onderzetter of gewoon als leuk kleedje voor op een tafel. Of maak ik er een kussen van? Bijv. een vierkante effen kussen en dan dit rondje erop naaien? Ik laat er nog wel een nachtje (of meer) overheen gaan voor ik definitief een keuze maak.


Ook ben ik gisteren nog in de weer gegaan met een oude atlas en plakplastic. Als ik vanavond nog zin en tijd heb, ga ik het afmaken en laat ik het hier ook weer zien.


Fijne dag nog, en eet smakelijk voor straks.

Groetjes,

Wendy



dinsdag 13 mei 2014

Kleed gehaakt

Hoi hoi,

Is het bij jullie ook zo zonnig? Eindelijk, zo na al die dagen van regen, wind en hagel! Ik word er spontaan een stuk vrolijker en productiever van.

Gisterenavond had ik ineens weer een haak bui. En om mijn voornemen ook kracht bij te zetten, ben ik begonnen om mijn voorraad wol eens aan te spreken. Ik heb gewoon té veel spullen om mee te creatieven.
Ik had 2 xxl bollen textiel garen, en daar heb ik het volgende kleed mee gemaakt.
Het is van licht beige en zacht bruin. Lekker dik en warm voor onder de (blote) voeten.

Afmeting in diameter: ca. 95 cm

€69,95


Mijn tafeltje is trouwens bijna klaar. Ik had na de 1e laklaag geschuurd, maar per ongeluk wat diepere krasjes erin geschuurd. Dus dat word het bovenste gedeelte helemaal strippen en opnieuw verven.

Ach, dat houd mij weer van de straat, zal ik maar zeggen .

Geen idee trouwens wat mijn volgende project word. Heb er genoeg (lang leve pinterest). Alleen nu nog de zin, tijd en energie ervoor vinden. 

Een hele fijne dag en een zonnige week toegewenst.


Wendy

maandag 5 mei 2014

Nieuw thuis voor een aantal Schilderijen

Goedemiddag zo op deze zonnige maandag,

Hoe is jullie weekend verlopen? Nog leuke dingen gedaan?
Hier helaas weinig kunnen doen. Zaterdag wel gewerkt, en wat een drukte op het werk zeg. Zaterdag werd er bij ons bij de post de stemkaarten voor 22 mei afgeleverd om gesorteerd te worden. Ik heb wel wat medelijden met de postbezorgers gehad. Wat een hoop post voor ze om te bezorgen, en dat alleen al van die stemkaarten.
Vrijdag hadden we de hele dag een trouwerij, en ik voelde me niet al niet helemaal 100% in orde. Dan is zo een dag best erg lang en mijn weerstand maakte het ook niet al te goed na een dag druk in de weer te zijn. Kun je het al raden? Jawel, ik heb de rest van het weekend zo goed als wat binnen door gebracht. Samen met mijn man, want die was ook ziek. Op zich ook wel weer gezellig zo, samen ziek op de bank doorbrengen en alleen voor het hoognodige van de bank afkomen om bijv. te eten of te drinken. Maar ik ben toch veel liever weer gezond en in staat om lekker te schilderen en het huishouden te bestieren (nouja, dat laatste is niet mijn grootste hobby hoor)

Maar vandaag gaat het gelukkig al weer beter. En wat mijn dag zo leuk maakte?!.....  er zijn 2 schilderijen van mijn eigen hand naar een nieuw huis gegaan om daar de muren te versieren. Deze meneer kwam voor 1 schilderij kijken, en nam er gewoon 2 mee! Nou, dat is nog eens leuk he!?
Deze 2 hangen vanaf vandaag dan aan een andere muur:




Ook 1 a 2 weken geleden was er iemand geinteresseerd in 2 schilderijen van me. En zij nam ook beiden mee. Dat waren deze:





Wegens ruimte gebrek en het willen sparen voor een koophuis, zijn ze dus voor een prikkie weggegaan. Ik heb ze een tijd op mijn site gezet voor het dubbele of 3 dubbele, maar omdat we graag willen sparen en de ruimte ook weer nodig hebben, heb ik dus een opruiming gehouden en ze op marktplaats aangeboden.


Nu heb ik nog 3 schilderijen over, die ook graag aan een andere muur willen hangen. Dus pak je kans, als je nog een echte Swenny's aan de muur wilt hebben. Deze 3 schilderijen kun je voor €25,00 per stuk overnemen:

115x75 cm

115x75 cm

60x80 cm
Je ziet het op de foto slecht, maar er zitten gouden spetters op het doek,
wat in het echt veel mooier tot zijn recht komt dan op de foto.



Voor nu sluit ik dit bericht maar af met een zonnige groet vanuit Schiedam. Misschien dat ik vandaag nog een bericht de digitale deur uit stuur, maar dan moet ik eerst nog op Youtube wat uploaden. Ik heb weer een paar filmpjes gemaakt de afgelopen tijd. 


geniet van deze prachtige dag!


Wendy