donderdag 27 november 2014

Kerstballen krans met DIY filmpje

Hoi hoi,

Het is alweer even geleden dat ik wat op mijn blog heb laten zien. Dat komt omdat we de laatste paar maanden druk zijn geweest met huizen kijken, vinden en dan nog alle 'rompslomp'  er omheen om een huis te kunnen kopen. Maar sinds 1 oktober hebben we de sleutel van ons eerste koophuis samen en zijn we er erg gelukkig mee. Helaas is het er de afgelopen maanden ook niet echt veel van gekomen om wat te freubelen. Alles zat al weken voor de verhuizing in dozen, en die dozen belandden weer op de zolder. Vorige week heb ik de tijd gehad om dingen uit te pakken en hier en daar wat dingen neer te zetten. Een echt bureau ontbreekt nog, maar wat doe je met een ikea rol-ladekastje en een lager ladekast en een oude deur? Juist...... je maakt er een provisorisch bureau van.

En aan dit bureau heb ik het volgende gemaakt. Wel  met de kachel lekker hoog, want op een zolder is het helaas in de herfst niet zo warm.......
Hier heb ik de lampjes aangezet, al zie je het misschien niet zo heel goed. Maar het geeft een gezellige sfeer wanneer het donkerder is in huis.


Detail foto van de "sneeuw"  die tussen de kerstballen geplaatst is.


Gaan je handen ook kriebelen om zelf zo een kerstkrans te maken? Dan heb ik goed nieuws. Tijdens mijn gefreubel heb ik foto's gemaakt. Hiervan heb ik een filmpje geprobeerd te maken. Helaas niet zo een filmpje zoals je normaal van me gewend bent. Momenteel werk ik op een heel oude laptop van mijn man, want daar doet het draadloos internet het wel op. Maar op mijn eigen laptop wil ineens het internet het niet meer doen. Beetje gek, want in mijn oude huis deed hij het wel. Enfin, ik ben aan het sparen voor een desktop computer, zodat ik geen last meer heb van een laptop die steeds vastloopt, of door oververhitting vanzelf uitvalt. Nog even geduld dus en ik kan dan hopelijk binnenkort weer 'normale'  videofilmpjes maken.

Jeetje, wat kan ik ouwekleppen zeg..... hier dus het filmpje:


Heb je nog vragen, dan mag je ze gerust stellen. En mocht je aan de hand van mijn filmpje een krans gemaakt hebben, dan lijkt het me erg leuk om te zien hoe die van jou is geworden.

Tot (hopelijk) snel!

Groetjes,

Wendy
Geen opmerkingen: