zaterdag 12 juli 2014

Zakdoeken hoesje

Gisteren heb ik maar weer eens de naaimachine erbij gepakt. Mijn schoonmoeder was gisteren jarig en naast een gekocht cadeau, wilde ik ook zelf wat maken. En dit was een leuk projectje om te doen. Mijn schone mama vond hem erg leuk. 


Jaren geleden heb ik er wel vaker een paar van deze hoesjes gemaakt en destijds uitgedeeld op mijn werk. Mijn collega's vonden ze ook erg leuk. 

En ik denk dat ik er binnenkort nog wat extra ga maken. Ik heb meters en meters stof in de kast, die ook graag een keertje verknipt en iets moois veranderd willen worden. 

De batterij van mijn camera is op, maar er komen binnenkort nog wat foto's aan. Er is namelijk nog wat genaaid, en nog wat gecreatieft (gek woord, maar anders omschrijven kan ik het niet). Ook is er nog geverfd. Maar ik krijg het niet mooi naar mijn zin op de foto. Ik heb een haan geschilderd, maar er zit genoeg detail in, wat niet op de foto over wil komen. Helaas de pindakaas. Maar ik blijf proberen. De volhouder zal toch hopelijk een keertje winnen.

Geniet van dit heerlijke weekend!

Groetjes,

Wendy

2 opmerkingen:

Jos zei

lekker he, om zo creatief bezig te zijn!

Wendy Swenne zei

Nou dat zeker. Gelukkig de afgelopen paar dagen weer lekker bezig geweest. De resultaten volgen er nog van.

Fijn weekend!

groetjes,

Wendy