woensdag 30 april 2014

Meubeltjes manie

Goedemorgen (bijna middag alweer),

Vandaag heb ik mijn meubeltjes project afgemaakt. Nou ja, meubeltjes.... er is er nu eindelijk 1 af. Laatst haalde ik 2 tijdschriften tafeltjes. En vorige week nog een Queen Ann tafeltje. Ik ben gek op die meubeltjes met van die kromme pootjes. Ben bang dat ik er meerdere op ga speuren en opknappen.

Maargoed, ik had het over een project. En wel het volgende heb ik vanmorgen af kunnen maken. Een tijdschriften tafeltje met bloembak. Hij is 2 keer in de grondverf gezet (na eerst goed schuren natuurlijk). Daarna de eerste laag turqoise verf. En een dag later een tweede laag. Gisteren een transparante matte vernislaag eroverheen. En vanmorgen dan eindelijk de plantjes erin. Helaas is het bar en boos weer buiten, want de foto's waren mooier geweest als het zonnetje erop had staan schijnen. Maar met deze foto's krijg je ook vast wel een heel goede impressie.
Laat de zon nu maar schijnen. Hij is tevens ook te koop, mocht je interesse hebben. 


Enige tijd geleden heb ik trouwens nog een pallet salon tafel gemaakt, met tekst dit keer. De vorige was zonder tekst. En gisteren is de salontafel mét tekst verruild van eigenaar. Er was iemand die hem zo leuk vond, dat ze hem gelijk op wilde komen halen. Hier wat foto's.

Dat word dus voor mij weer op zoek naar nieuwe pallets en weer een tafel maken. 

En dan ben ik nog niet klaar....... Dit is het Queen Ann tafeltje. 
Hij is al geschuurd, dus hoeft hij (of zij?) alleen nog maar geverfd te worden. Ik zit nog een beetje te twijfelen over de kleur. Zal ik hem wit maken? Hoogglans, zijdeglans...... of toch mat wit en dan een verouderde look eraan geven...... of misschien toch een heel anderkleurtje. Zachtroze ofzo? Of iets van mintgroen? Of.... of??? OF?   Keuze te over dus. 

Wat zou jij doen?

De andere tijdschriften tafel moet ik nog op de foto zetten. Daar staat nu even onze printer op. Die stond namelijk altijd op de IKEA LACK tafel, naast de bank (jaja, ruimtegebrek in ons kleine huisje, dus dan staan dingen wel eens op een gekke plek). Maar omdat de pallet salon tafel gisteren is verruild van eigenaar, moest daar waar de pinter altijd opstond, even op een ander tafeltje gezet worden. Maar foto's van dat ding komen nog. Dat zal nog wel een projectje worden, want iemand heeft er van die ouderwetse bruinige tegeltjes op verlijmd. Wie heeft dat ooit bedacht?????  Enfin..... voorlopig moeten jullie nog even wachten voor je die kunt bewonderen (of verafschuwen whahaha).

Dan rest er verder even niets te vertellen en wens ik jullie een heel fijne dag!

Veel liefs,

Wendy
Geen opmerkingen: